De Ploeg

Ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen

Advies over De Ploeg

De Ploeg gordijnen kopen in de regio Soest, Baarn, Leusden en Amersfoort

De Ploeg ontwikkelt unieke en hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen. De Ploeg is een internationaal topmerk dat bekend staat om de kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Daarnaast gaat het merk voor duurzame productie met eerlijke materialen. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook M interieur stoffering. Bezoek ons in Soest.

De Ploeg gordijnstoffen in de regio Soest, Baarn, Leusden en Amersfoort

Een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg zit er altijd wel een stof tussen die bij jou past. Daarnaast heb je de keuze uit transparante stoffen en gesloten stoffen, voor een mooi lichteffect. Welke sfeer creëer jij in huis? Ontdek het bij M interieur stoffering in Soest!

De Ploeg meubel- en gordijnstoffen bij M interieur stoffering

Met De Ploeg maak je eenvoudig talloze combinaties tussen de meubel- en gordijnstoffen. Denk aan een effen bekleding voor een sofa, vrolijke kussens en een bijpassende print op de gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer niet te evenaren! M interieur stoffering geeft graag interieuradvies bij jouw woning. Wanneer ontmoeten we je in Soest?

SEA geeft nieuw leven aan plastic zwerfafval

Stoffen van De Ploeg zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef-en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. In antwoord op de toenemende vraag naar duurzame producten presenteren we een circulaire gordijnstof: SEA, gemaakt met aangespoeld plastic.

De Ploeg meubelstoffen

De Ploeg werkt samen met verschillende soorten meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Kortom, ontwerpen met topmerken! M interieur stoffering helpt je graag bij de zoektocht naar de mooiste materialen en dessins bij jouw interieur. In het uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie voor jouw woonstijl. Vraag in onze winkel in Soest naar de mogelijkheden.

persoonlijk interieuradvies

M interieur stoffering, jouw De Ploeg specialist in de regio Soest, Baarn, Leusden en Amersfoort.

M interieur stoffering is dé De Ploeg specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment De Ploeg gordijnstoffen. Wij kijken graag samen in onze showroom in Soest naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? Wij confectioneren jouw gordijnen perfect op maat!

De Ploeg bij M interieur stoffering in de regio Soest, Baarn, Leusden en Amersfoort

Meubelstoffen
Gordijnstoffen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook